jul 04, 2017

Rudari na Zlatiboru

Rudari na Zlatiboru

Ekipa Rudara   otputovala je na desetodnevne pripreme   na Zlatibor , gdje će odigrati četiri prijateljske  utakmica . Ništa previše novo  što se tiče novih imena  u Rudaru , očekuje se dolazak još igrača na "probni rad " u Rudar na Zlatiboru . Pored Alphonsa Soppa Rudar čuva još dva mjesta  za " strance" u Rudaru  koji bi po viziji  stručnog štaba trebali da budu  visoko kvalitetni igrači. Baza igrača Rudara je hotel  "Zelenkada " na Zlatiboru a treninzi i utakmice će se uglavnom odradjivati na terenima sportskog centra Švajcarije. 

Lista igrača koji su otputovali na pripreme :

Golmani :  1 Jasmin Agović , 12  Miloš Bulatović , 30 Almar Kaltak 

ODBRANA : 5 ivan Mijušković ,  4 Alphonse Soppo Denis ,  18 Stevan Reljić , 3 Denis Hadziosmanović ,  19  Radule  Živković ,22 Željko Tomašević  ,  17 Nemanja Kartal ,Jovan Baošić 

VEZNI RED :  24 Denis Hurić , 14 Berin Tahirović ,  8 Aleksandar Macanović , Miomir Djuričković , Edvin Kuč , Predrag Brnović  , Milija Golubović

NAPAD : 18 Janko Gogić , 10  Armin Bošnjak ,  7 Marko Vuković , 9 Milivoje Mrdak  , 25 Miloš  Zečević

Prvi protivnik Rudara  je  FK Napredak iz Kruševca  , a utakmica će se igrati sjutra ( 5. jula)  s početkom u 18 h  na    Tari .

U drugoj utakmici  koja će se igrati na  Zlatiboru (teren 3 ), Rudar  će igrati protiv  ekipe  Rada iz Beograda . Utakmica je na rasporedu 8 . jula s početkom u 18:30 h.

Treća  utakmica  na pripremama na Zlatiboru ( teren Švajcarija)  , ekipa Raja Dragićevića  igraće  sa  Javorom iz Ivanjice , a početak susreta zakazan je za 18 h .

Posljednja  utakmica  na pripremama u  Rudar će odigrati sa ekipom Sloge iz Požege  na  terenima  sportskog centra Švajcarija , a početak susreta zakazan je za 18 i 30sati.